Anunturi

Noutati

Pentru ca avem incredere in noi si in candidatele pe care le propunem,oferim perioada de garantie mai mare la angajarea unei bone, menajere, ingrijitoare batrani: intre 6 si 12 luni, in functie de pachetul ales.


Agentia Ileana Dobre ofera personal pentru urmatoarele activitati:

> Babysitting
(ingrijire copii, bona, dadaca, doica)

> Activitati after-school
(guvernanta, meditatii)

> Babysitting ocazional
(babysitter)

> Bona interna
(ingrijire copii, bona, dadaca, guvernanta)

> Menaj
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera interna
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Menajera Baneasa
(curatenie, menajera, bucatareasa)

> Ingrijire batrani
(bolnavi, persoane cu dizabilitati)

> Petsitting
(ingrijire animale de companie)

Array ( [id] => 47 [parent_id] => 40 [limba] => ro [nume] => Menaj [url] => menajera-bucuresti [type] => file [rel] => [unic] => Art2012032100000011 [mesaj] => Menajera in Bucuresti - Agentia Ileana Dobre va propune pentru angajare menajera interna, administrator vila si menajere in Bucuresti cu program zilnic sau ocazional. [tags] => menajera bucuresti, menajera interna bucuresti [username] => idobre [vizibil] => Da [ordine] => 1 [modul] => [style] => [redirect] => [domenii] => angajezbonamenajera.ro [titlu] => Menajera Bucuresti: menajera interna in Bucuresti si administrator vila [htitlu] => [tabel] => articole ) 1

Informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Societatea Ileana Dobre Consulting S.R.L., cu sediul in Bucuresti, Str. Liviu Rebreanu nr. 6 Bl. B1, Ap. 343 sector 3, avand numar de ordine in Registrul Comertului J40/4557/2011, Cod Unic de Inregistrare 28339890, prelucreaza date cu caracter personal in vederea furnizarii serviciilor de informare si consiliere,precum si intermediere pe piata muncii, in conformitate cu prevederile legale.

S.C. Ileana Dobre Consulting S.R.L. este inregistrata ca operator in Registrul general de evidenta a prelucratorilor de date cu caracter personal cu numarul 19866.

Categoriile de date personale ce pot fi prelucrate de catre S.C. Ileana Dobre Consulting S.R.L. in activitatea de furnizare de servicii de informare si consiliere, intermediere pe piata muncii:

 • Date personale de identificare (nume, prenume, data nasterii, locul nasterii, cetatenia, adresa, telefon, e-mail, CNP , seria si nr. cartii de identitate, contul bancar, semnatura olografa). Datele sunt necesare pentru inregistrarea cererii, emiterea documentelor fiscale si contabile conform prevederilor legale si pentru derularea relatiilor cu clientii sau potentialii client.

 • In vederea solutionarii cererilor si derularea contractelor.

Scopul pentru care putem prelucra datele Dvs. personale:

 • Prestarea serviciilor de informare si consiliere, intermediere pe piata muncii;

 • Ofertarea, inregistrarea cererilor, mentinerea relatiei cu clientii;

Colectarea si prelucrarea datelor dumneavoastra pentru scopurile mentionate mai sus au ca temei:

 • Asigurarea serviciilor de informare si consiliere, intermediere pe piata muncii, la cererea dumneavoastra, a demersurilor premergatoare solutionarii cererii;

 • Indeplinirea obligatiilor legale ale S.C. Ileana Dobre Consulting S.R.L.

Categoriile de destinatari catre care se pot transmite datele personale colectate:

 • Autoritatile statului, ca urmare a obligatiilor legale a S.C. Ileana Dobre Consulting S.R.L.

 • Clientii nostri care intra in procesul de intermediere a muncii, pentru buna desfasurare a contractelor incheiate.

Stocarea datelor personale:

Datele personale vor fi prelucrate pe durata necesara executarii obligatiilor asumate de oricare dintre parti.

Datele personale vor fi stocate atat timp cat este necesar pentru scopurile mentionate mai sus sau pe o perioada de timp prevazuta in dispozitiile legale.

Drepturile pe care le aveti in ceea ce priveste datele dumneavoastra personale:

In legatura cu prelucrarea datelor cu caracter personal in baza conditiilor specificate in Regulamentul privind protectia datelor la nivel european 679/2016, va puteti exercita oricare dintre aceste drepturi:

 • Dreptul de acces la datele cu caracter personal. Va permite sa obtineti din partea noastra o confirmare a faptului ca S.C. Ileana Dobre Consulting S.R.L. prelucreaza sau nu date personale care va privesc si ce astfel de date sunt prelucrate. In cazul in care datele cu caracter personal care va privesc nu sunt colectate de la dumneavoastra, va putem furniza orice informatii disponibile privind sursa acestora.

 • Dreptul la rectificare. Presupune dreptul de a solicita rectificarea sau actualizarea datelor cu caracter personal inexacte sau incomplete care va privesc.

 • Dreptul la stergerea datelor sau “dreptul de a fi uitat”. Presupune dreptul de a solicita stergerea datelor cu caracter personal care va privesc, in anumite circumstante precum: datele personale nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate; prelucrarea datelor a avut loc pe baza consimtamantului dumneavoastra, iar acesta a fost retras.

 • Dreptul la restrictionarea prelucrarii. Puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazul in care contestati exactitatea datelor, precum si in alte cazuri prevazute de lege.

 • Dreptul la portabilitatea datelor. Presupune dreptul de a primi, in anumite conditii, datele cu caracter personal care va privesc si pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise unui alt operator.

 • Dreptul la opozitie. Presupune ca, in orice moment, aveti dreptul de a va opune, in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostrum legitim.

 • Dreptul de a depune o plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la S.c. Ileana Dobre Consulting S.R.L. sau la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

 • Dreptul de a va retrage consimtamantul. Consimtamantul poate fi retras in orice moment atunci cand prelucrarea datelor cu caracter personal a fost efectuata in baza consimtamantului dumneavoastra. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila.

Va puteti exercita aceste drepturi prin simpla transmitere a unei solicitari prin e-mail, la adresa: contact@angajezbonamenajera.ro

Oferte Speciale